Kodin muutot?

Kotimuutot hoituu helposti avullamme. Muutit sitten lähelle tai kauas, yksittäinen tavara tai kokonaisen kartanon irtaimisto siirtyy vaivattomasti ja turvallisesti uuteen osoitteeseen.

Saat meiltä muuton, palvelun ja opastuksen lisäksi myös muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet sekä muut muuttoapu-välineet joita muuttoosi tarvitset.

Myös pakkaus-, asennus-, ja siivouspalvelumme on käytössänne niin halutessasi.

SÄÄSTÖmuutto -palvelulla säästät selvää rahaa. Laske hintalaskurilla muuton hinta. SÄÄSTÖmuutto hyödyttää sinua suuresti. Alennus normaalista hinnasta 10-40 %.

Kysy palvelusta [email protected] tai
soita p. 040 528 0240.

  • Muuttoautot
  • Muuttolaatikot
  • Kanto- ja pakkausApu
  • SiivousApu
  • RemonttiApu
  • Varastointipalvelut
  • Pienvarastot myös muille tavaroille

Toiminta-alueemme
Palvelemme, jos muuttosi lähtee tai tulee seuraavista kaupungeista tai niiden lähialueilta: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Järvenpää, Salo, Turku, Hyvinkää, Riihimäki, Tampere, Hämeenlinna, Mäntsälä, Lahti, Heinola, Vaasa, Seinäjoki, Jyväskylä, Kouvola, Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, Varkaus, Savonlinna, Kitee, Joensuu, Kuopio, Iisalmi, Kokkola, Kajaani, Oulu.

Laske muuttosi hinta helposti

Sivuillamme olevan muuttolaskurin avulla lasket helposti muuttosi arviohinnan. Aikaa siihen menee 3 minuuttia.

saat arviohinnan

Syötät muuttosi tiedot täytettävään lomakkeeseen joka näyttää arviohinnan

h

suunnittelu

Hyväksyttyäsi virallisen muuttotarjouksemme teemme yhdessä muuttosuunnitelman

}

muuttopäivä ja muutto

Kun kaikki tarvittava on suunniteltu, niin suoritamme yhdessä muuttosi stressittömästi ja turvallisesti

98,6% suosittelee!

Muuttoapu.com on yksi Suomen vanhimmista muuttofirmoista. Olemme auttaneet Suomalaisia muuttamaan vuosikymmenet. Näiden vuosien saatossa kertynyt kokemuksemme näkyy saaduissa palautteissa.

  Ammattitaitoinen ja kokenut muutto. Aluksi mietittiin josko muuttaisi vielä kaiken itse, mutta ajateltiin sitten että jos pätevän muuttofirman palkkaisi. Kaikki meni hienosti ja ajallaan.

-Sirkka M. / Lahti

Helppo ja stressitön muuttopalvelu. Ei voi muuta kuin sanoa että ammattimiehet asialla. Erittäin kohtelias ja ammattitaitoinen henkilökunta kertoin ja opasti koko ajan mitä meidän kannattaa tehdä. 

Mika S. / Lappeenranta 

Muuttolaskurilla saatiin arviohinta joka lyötiin sitten asiakaspalvelun kansa lukkoon. Helppoa ja vaivatonta asiakkaalle. Muutto sujui juuri siten kun oltiin sovittu.

Saara. K / Jyväskylä