RUSSIAN ENGLISH

Muuttoapu


Kotimuutto Yritysmuutto Varastoapu

Siivousapu Hinnasto Remonttiapu

Muuttopalvelu Muuttoapu

Muuttoapu tarjoaa useita muuttopalveluita helpottamaan sinun tai yrityksesi muutossa.

Muuttomies palveluksessasi

Voit vuokrata yhden tai useita muuttomiehiä kuljettajiksi, kantoavuksi tai auttamaan pakkaamisessa. Hinta lasketaan henkilötyötuntia kohden. Pelkässä pakkaus/kantoavussa minimiveloitus on 3h/muuttomies.

Muuttopalvelu tarjoaa myös siivouspalveluja loppusiivouksia ym. varten. Myös nämä palvelut hinnoitellaan henkilötyötunteja kohti.

Muuttoauto ja muut välineet

Voit vuokrata muuttoauton, muuttolaatikoita, nokkakärryjä ja pumppukärryjä edulliseen hintaan (Nokkakärryissä ja pumppukärryissä minimiaika on 3 vrk). Lisäksi voit ostaa mm. pakkausteippiä, mustia jätesäkkejä, solumuovia, ilmakuplakalvoa, pakkauslaatikoita ja aaltopahvia. Muitakin muuttotarvikkeita saatavilla!

Muuttoapu vuokraa myös varastotilaa eri puolilla Suomea. Varastotila hinnoitellaan neliömetrien mukaan ja kuukautta kohti.

Muuttopalvelut yrityksille

Yrityksellä toiminnan keskeytyminen maksaa selvää rahaa, joten muutto kannattaa hoitaa nopeasti ja tehokkaasti. Muuttopalveluihin kuuluu mm. muuton hyvä kartoitus, suunnittelu ja aikataulutus, asiakkaan ohjeistus, ATK-laitteiden irti- ja uudelleenkytkennät, sekä käytöstä poistuvien kalusteiden kierrätys ja jälleenmyynti.

Pakumuutto.com - Paikkakuntasi muuttopalveluKotipalvelu Kodin Siivous